Usui Shiki Ryoho Kanji

usr-kanjiOvaj kanji* prevodi se kao Usui Shiki Ryoho Sustav Prirodnog Iscjeljivanja i predstavlja način na koji se Reiki praksa definira kroz priznanje i poštivanje spiritualne linije Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata i Phyllis Lei Furumoto.

Usui Shiki Ryoho se dalje prenosi iz ove linije na način da se praksa razvila kroz utjecaje društvenih zbivanja, osobnom strašću nositelja linije i vodstvom Reikija kad vrijednost dugoročne prakse postane očita.

Sustav koji se podučava od strane majstora Usui Shiki Ryoho ističe vrijednost samotretmana kao srži ove prakse, nadalje potiče i ohrabruje tretiranje i iscjeljivanje obitelji i prijatelja, priznaje da je prakticiranje Reikija cijelo-životna praksa kroz koju se manifestira dubina dara iscjeljivanja i duhovnog rasta.
Početni stupanj daje učeniku sve ono što je potrebno da se razvije i raste kroz ovu mističnu povezanost s Reikijem, univerzalnom životnom energijom.

Izvor: Phyllis Lei Furumoto

http://www.usuishikiryohoreiki.com

*(Kanji (漢字) su kineski znakovi korišteni u modernom japanskom jeziku zajedno sa hiraganom, katakanom, arapskim brojevima te povremeno latinicom. Japanska riječ kanji (漢字) doslovno znači Han znakovi odnosno kineski znakovi i identična je terminu korištenom u kineskom jeziku za kinesko pismo (Hanzi).

 

/priredila: prof. Tatjana Luna Val/

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>