Čitanje akasha zapisa i iscjeljujući tretmani energijom osobnog akasha zapisa

elementi

Akasha (eter) – jedan od 5 elemenata koji tvore kreaciju (vatra,voda,zemlja,zrak,eter) i koji se smatra osnovom i esencijom cjelokupnog materijalnog postojanja te izvorom preostala četiri elementa.

Svaka osoba ima svoje individualno Akasha polje (zapis) u kojem su sadržane sve informacije (kao energetske vibracije) koje postoje unutar cjelokupnog poimanja osobe na svim razinama postojanja (fizičkoj, energetskoj, duhovnoj….). U skladu s tim informacijama koje su kao čista svijest izvorno namijenjene dobrobiti našeg cjelokupnog bića moguće je pristupiti toj vibraciji radi dobivanja odgovora na pitanja vezana za bilo koju životnu problematiku kao i za iscjeljenje bilo koje vrste problema; fizičkog, energetskog, emotivno-mentalnog i duhovnog.

Sam rad sa zapisom i iscjeljujućim energetskim poljem zapisa je baziran na ulasku u dublje stanje svijesti s jedne strane terapeuta koji vodi proces, a tako i klijenta kojem se radi čitanje i iscjeljivanje.

Unutar susreta koji traje oko sat vremena, nakon inicijalnog razgovora i definiranja dodatnih smjernica za precizno razumijevanje dobivenih informacija, pristupa se energetskom povezivanju s Askasha zapisom klijenta.

Nakon dijela susreta koji je vezan za informacije koje su od interesa klijentu pristupa se energetskom radu gdje se individualna iscjeljujuća energija zapisa osobe usmjerava na način da iscjeljuje na uzročnoj razini i na razini gdje se problem manifestirao.

Cjelokupna sesija ostavlja efekt trenutnog pomaka u svijesti klijenta uz impuls koji je dovoljan da osoba dobije upravo one dvije najvažnije stvari koje su joj potrebne kad krene rješavati neku životnu problematiku: širi pogled na situaciju, suočavanje s istinom te energetski impuls koji je gura dalje prema praktičnoj primjeni raznih metodologija za daljnje rješavanje problema.

 

Voditelj procesa: Branko Antunović

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>