Reiki grupa u 6. mjesecu i par riječi…

KiDragi prijatelji,
vjerojatno ste primijetili da smo ove godine nekako više naglasak stavljali na tihe aktivnosti, manje radionice, individualne susrete.
Također držali smo se uobičajenih temelja, provjerenih i čvrstih stvari, a izbjegavali uvoditi novo ili drugačije. Sve to činimo da bismo bili u skladu s posebno teškim jyotish (vedska astrologija) tranzitima koji doslovno na svim poljima čine ovu godinu izuzetno teškom. Što se toga tiče, budimo strpljivi još neko vrijeme dok stisak malo popusti, a za to vrijeme preporučujemo budanintenzivan rad na sebi. Rekla bih da što su izvan nas okolnosti teže, to je od veće važnosti okrenuti se od njih prema unutra.
Ne ustručavajte se u ovom periodu zatražiti individualne konzultacije i(ili) individualni rad. U ovom trenutku to je najbolje što možete učiniti za sebe. Ovo je vrijeme za untarnji mir i unutarnju tišinu koji dovode do spoznaje, nije vrijeme za mnoštvo ljudi, velike skupove, buku, previše riječi, reklame i sl. stvari koje stvaraju lažnu sliku (Rahu je u kombinaciji s retrogradnim planetama davao ekspanziju lažnih “duhovnjaka” koji nemaju baš najčistije namjere i još je to bilo potkrijepljeno sa retro Jupiterom, a to su lažni učitelji i lažna duhovnost) stoga u ovom periodu budite itekako oprezni u svojim odabirima, pogotovo ako se agresivno nudi nešto novo ili neprovjereno.

Pozivam vas na posljednju Reiki grupu u ovoj sezoni (nastavit ćemo na jesen). Od mnoštva elemenata koje radimo već neko duže vrijeme na našim grupama ovaj put ćemo se malo dotaknuti divinacija.

Nastavit ćemo s uzemljivanjem (“grounding”) i nastavit ćemo produbljivanje znanja o Reikiju kroz razne praktične primjere, Reiki krugom, vođenim meditacijama, grupnom tretmanu “svi na jednog” osobama koje su u akutnoj boli ili tegobama i uobičajenim razmjenama tretmana. A kao i uvijek dio vremena posvećujemo odgovaranju na pitanja i druženju ili nekoj posebnoj temi. Pridružite nam se. 🙂 Bit će 1 Reiki grupa u 6. mjesecu.

ČETVRTAK
09.06.2016. 18.30. – 20.00. h

Dječji vrtić “Potočnica”
Ulica grada Vukovara 18
(kod Tresnjevačkog trga iza zgrade Crosco – bivsi Naftaplin)
Ulaz slobodan (poželjna je donacija za najam prostora)

Na Reiki grupe dobrodošli su svi, a također i oni koji još nisu upoznali Reiki, a žele o njemu nešto naučiti.

Veselimo se susretu 🙂

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>