O nama

rei

Naš duhovni put zapravo je vrlo jednostavan, za nas oboje prvi i posljednji cilj je samoostvarenje. Na tom putu većinu vremena idemo sami, ponekad nam se putevi susretnu pa neko vrijeme koračamo zajedno, pa svakoga od nas privuče nešto drugo, no smjer kretanja ka cilju uvijek nam je isti. I ono što je neizmjerno važno je – gledamo uvijek u istom smjeru i dijelimo.
Dijelimo međusobno, a i s onima koji pokažu interes za naš rad. Tako je nastala i ova stranica imena „Rei“ čije je značenje „univerzalan“, „transcedentan“, „sveobuhvatan“; htjeli smo izabrati neki naziv koji bi barem metaforički obuhvatio „sve“, izrazio spremnost uma i duha da razvija svjesnost, uči i bude kreativan bez ikakvih ograničenja. Naš temeljni stav je da je za oštrinu uma i razvoj duha potrebno cjeloživotno učenje i rad na sebi. Dokle god je čovjek živ nikad ne može reći „sad sam sve naučio, sve postigao i više ništa ne moram“. U onom trenutku ako bi pomislio – „gotovo je, sve znam, sve sam iskusio“, našao bi se u slijepoj ulici, u iluziji vlastitog ega.
Također, druga najčešća zamka koju najčešće viđamo u našem istraživanju je slijepo i nekritičko prihvaćanje samo jednog jedinog puta kao ispravnog. Nas sve zanima, sve istražujemo, proučavamo, prihvaćamo, no ne prianjamo ni uz što, ne pripadamo nikome, osim samima sebi. Nismo pripadnici nikakvih formalnih organizacija, udruga niti ikakvih formi koje pripadaju sustavu. Smatramo se slobodnim ljudskim bićima.

Smatramo da postoje mnogi putevi ka istom cilju; neki su brži, neki sporiji, kvalitetni i manje kvalitetni, neki nekom više odgovaraju, nekom manje. Čovjek je individua i ne postoji univerzalan recept koji bi baš podjednako odgovarao svakome. Ne odobravamo nikakva nametanja ni u kojem smislu. No, također ne ustručavamo se ni reći ako vidimo da nešto nije „put“, već prevara. Komuniciranje istine je prvo načelo kojeg se držimo na vlastitom duhovnom putu, življenju i komunikaciji, a to vrlo često nije lagano jer vrlo malo ljudi je zaista spremno čuti istinu u društvu koje je naviklo govoriti drugima najčešće samo ono što žele čuti.

Današnji svijet, društvo i hijerarhijski sustav nametnuti su čovjeku. Pogotovo konzumerizam, zaglušenost uma i zasićenost sviju osjetila načinom života u kojem se čovjeka svodi na „potrošača“ koji ucijenjen egzistencijom postaje još samo jedna baterija u sustavu matrice. Svjesnost je uspavana, a um je zaokupljen „imanjem“, zadovoljavanjem nagona u emotivnom kaosu. U cijelom tom kaosu užitak je vidjeti da postoje oni koji postave pitanja „tko sam, što sam, koji je smisao mog života, kamo idem, koja je moja svrha“. Svakom iskrenom tražitelju spremni smo pomoći da SAM dođe do tih odgovora; pokazat ćemo gdje su vrata, al svatko kroz njih mora proći sam. Rušenje današnjeg nepravednog sustava počinje na nivou svjesnosti svakog pojedinca u onom trenutku kad on spozna Svijet Kakav Zaista Jest jer tada više nema povratka na staro; nemoguće je beskrajan duh, beskrajnog potencijala zatvoriti u kutiju, u okvire, u tuđe predodžbe. Čovjek nije predodređen za slugu sustava i vladarima sustava, već je posve slobodno kosmičko kreativno biće. Što prije to svaki pojedinac spozna tim ćemo biti bliži kolektivnom buđenju i transformaciji. Veseli nas svaki pojedinac kojem pokažemo kako da se „izlogira“ iz sustava.

Na našem putu prošli smo spoznajno i iskustveno kroz mnoge poznate tehnike i metode, razvili i vlastiti pristup, i koristimo ih interdisciplinarno i na onaj način koji najbolje odgovara određenom pojedincu.

Nabrojit ćemo neke od njih (abecednim redom):

Akasha zapisi, Anđeoska komunikacija, Aurora master and stelar healing rays, Bioenergija, Celestinsko proročanstvo radionice, Divinacije, Feng Shui, Hagioterapija, Huna, Inka shamanizam, Intenziv direktnog iskustva istine, Jyotish, Ki 9 zvijezda, Kinslow System&Quantum Entrainment, Kobrin dah, Kristaloterapija, Kriya yoga, Magnified Healing, Mantra yoga, Mayanski kalendar, Mayansko Iscjeljivanje, Merkaba, NLP, Pranic Healing, Psihokibernetika esena, Radiestezija, Radionice sa Sal Rachelom, Realm reading, Regresija, Reiki, Remote viewing, Sahaj Samadhi, Shamanizam sjevernoameričkih indijanaca, Spiritualno putovanje, Sudarshan Kriya, Theta Iscjeljivanje, TM, Transformacija Karmičkih Obrazaca, Vastu i dr.

 

Ako imate kakvih pitanja o našem radu, slobodno nam se obratite, rado ćemo odgovoriti.

mag.ing.el. Branko Antunović i prof. Tatjana Luna Val

/tekst sastavila T.Val/

vastusavjetnikanvastuprojektantantkoan